Нобел

KEYone ги разочара своите први корисници (видео)


Новиот мобилен уред на компанијата BlackBerry, KEYone, официјално пред неколку дена е пуштен во продажба на американскиот пазар.

Меѓутоа, првите купували на овој уред се незадоволни поради необичниот проблем кој го имаат.

Имено, екранот на некои мобилни телефони KEYone, воопшто не е залепен за телото на мобилниот уред.

Овој проблем во видео на Јутјуб го објави Џери Риг, кој забележал дека дисплејот на KEYone едноставно се одвојува од телото на телефонот и нема ништо што би го држело цврсто.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!