Авто мото

Како во војна: Вака звучат од блиску 700 коњски сили на 6-литарски V12 мотор


„Гаражно“ тестирање на Lamborghini Aventador – обратете внимание на моментот кога ќе почне да потпукнува издувната инсталација.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!