Славни

Како сирена: Емче не е учена со алишта во животот


Преубавата бринета Емили Ратајковски ужива да биде гола. Постојано објавува фотографии од нејзините прекрасни облини, а овој пат покажа што значи целосно да се внесеш во морските води. Фотката си ја нарече едноставно La Sirena.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!