Видео

Изгледа слабичок, ама има тешка рака (видео)


Проблемите на улица со противниците ги решава со по еден удар. Добро, на првиот дечко изгледа малку му беше еден нокдаун, па си доби и еден нокаут.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!