Импресум

Импресум. Издавач: Лав Медиа Груп ДООЕЛ

http://lavmedia.com.

Главен уредник/автор: Костадин Стојаноски

Технички уредник: Фидан Мартиновски

Уредник/новинар: Александар Војнески

Уредник/новинар: Петар Кузманоски

Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top