Видео

И таа да си покаже „како правилно се јаде банана“


Која и да е момава. Нека ја извести некој дека мајмуните обратно ги лупат бананите, што се зема за официјално правилен начин на лупење на бананата. А за тоа како „правилно се јаде“, гледаме дека веќе си знае. 😀
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!