Вебкафе

Храбриот голфер со една рака го „реши“ алигаторот


Голферот се соочи со рептилот завреме на првиот круг од Arnold Palmer Invitational на Беј Хил, Флорида.

Типот очигледно не планираше да го чека алигаторот, ниту пак екипите да го отстранат па работата ја зеде во свои раце. Или поточно речено, во своја рака.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!