Актуелно

Хорор во Босна: Со секира си го убил цело семејство


Млад човек (21) од селото Богушичи во близина на Горажде, кој во семејна куќа извршил тројно убиство, и се предал на полицијата во Сараево.

Според извештаите на медиумите во Сараево, обвинителот Лазар Драшко потврди дека Незир Каменица ја убил неговата мајка, очув и баба со секира додека спиеле, а потоа тој побегнал.

Тој дојде во Сараево, каде што се  и предаде на полицијата. Засега не се знае мотивот за злосторството што се случи минатата ноќ.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!