Еротика

Хајди Клум како од мајка роден во бањата за Love Advent (видео)


Ако некој фото едиторијал сериозно почнува да му парира на култниот календар од Пирели, тоа дефинитивно е Love Advent концептот кој списанието секој декември го форсира ангажирајќи ги “crème de la crème” убавиците кои се актуелни во светот на шоубизнисот. А Хајди Клум во таа сфера е една од неприкосновените доминантни константи.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!