Авто мото

Грешката поради која ви се празни акумулаторот од автомобилот во зима


Во ова видео експерт за акумулатори објаснува како да го заштитите акумулаторот и да се спасите да не купувате нов акумулатор во зима.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!