Ај не заебавај

Грдо е сам да се осудиш цел живот да го носиш ова: 20 промашени тетоважи


Прашање е дали „мајсторите“ за тетоважи кои ги изработиле овие „уметнички дела“ си поминале без ќотек, или пак за ќотек плачат овие кои свесно ги носат на себе.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!