Видео

Грабливка: Девојката ѝ даваше храна, но враната беше дојдена по нешто друго


Кога враната ќе намисли да земе нешто, верувајте дека ќе биде упорна додека не го добие тоа. Службениците од канцеларија во Русија тоа го научија во пракса. Еве го видео доказот.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!