Видео

Го отепа: Кратка ММА борба меѓу Дикаев и Шабанов – го реши со еден удар!


Рускиот фајтер Свјатослав Шабанов е во црвени, а досега непоразениот Чеченец Али Дикаев во зелени. Борбата траеше само 13 секунди.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!