Галерии

ГАЛЕРИЈА: Споредба на изумрени животни, со животни кои постојат денес!


Веќе знаеме дека голем број животински видови еволуирале во текот на нивното постоење, а како изгледаат денес, во споредба со нивните мртви предци, погледнете во примерот подолу:
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!