Ај не заебавај

ФОТО: Дали туристите со аздисот и развратот или Хрватите џабе цмиздрат?


Летната сезона на хрватското морско крајбрежје е во својот ек, па сите кои имаат врска со морето или угостителските морски објекти, тријат раце.

Но, освен кешот кој е примарен интерес на туристичките места, со странските туристи во пакет доаѓа и нивното специфично однесување (нормално, не генерализирано, туку во посебни случаи кои, сепак, се доста чести), а на кое домаќините се жалаат поради тоа што им ги нарушуваат пристоноста и нормалноста на секојдневниот живот.

Дали Хрватите претеруваат со жалбите и поплаките, или туристите претеруваат со аздисот и развратноста – проценете сами од фотките кои доаѓаат од хрватските туристички места.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!