Славни

Фаците на славните кога дознаа дека е грешка Оскарот за La La Land


Престижната манифестација Оскар оваа година заврши со голема забуна и хаос на сцената при прогласувањето на победникот во главната категорија за најдобар филм.

Во рацете на Ворен Бити и Феј Данавеј заврши погрешен коверт, па објавија дека Оскарот е за „La La Land“. Додека екипата на популарниот мјузикл славеше на сцената, стана јасно дека е направена грешка и дека вистинскиот победник е „Moonlight“.

Погледнете ги реакциите на ѕвездите кога стана јасно дека беше прогласен погрешен добитник на Оскар.Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!