Видео

Евроголот на Просинечки против Партизан кој влезе во историјата (видео)


Го постигна пред 27 години, против вечниот ривал на Црвена Ѕвезда, белградски Партизан, а ќе се памети и ќе се зборува за него додека се игра играта која е прогласена за најважната споредна работа на светот.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!