Музика

Електронскиот пис на Солунчев и Јанкуловски: Музичка синтеза на духовните убавини од Зрзе


Музиката е дело на Ристо Солунчев и Ивица Јанкуловски, како дел од мултимедијалниот диск за манастирот „Свето Преображение“ во Зрзе. И мислиме дека и овие информациски зборови се отфазла, оти духовноста на музичките ритми и духовниот бит од Зрзенскиот манастир се уникатно исткаени во ова музичко патешествие.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!