Еротика

Џеки Кенеди гола на Скорпиос – кој стои зад објективот? (18+)


Се претпоставува дека фотографиите ги направил нејзиниот тогашен сопруг Аристотел Оназис. Гласините дека Оназис сакал да наштети на репутацијата од Џеки во моментите кога веќе било јасно дека разводот е неизбежен излегоа во книгата „Добар син: Џон Кенеди Јуниор и мајката која ја сакаше“.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!