Видео

Дивост, љубов, напнатост, ужас – погледнете го краткото трилер филмче Backstroke


Кратката содржина оди вака: двајца тинејџер бегаат од дома и со украден автомобил заминуваат кон Флорида, но нештата тргнуваат во погрешен и лош правец после една опасна игра.

Сценариото и режијата се на Роби Барклеј, улогите ги толкуваат Џозефин Кристоферсон, Шемар Џонас и Том Френк.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!