Галерии

Девојки во кратки сукњички


Трансфер периодот од зима во пролет, или пролет-лето е примамлив и инспиративен во поглед на промена на гардеробата, особено кај припадничките на поубавиот пол. Кога малку температурите ќе подлажат со убаво и топло време, а ветрот ќе си остане упорен на својата улога, доаѓа до вакви ситуации.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!