Вебкафе

Деколте за чиста петка: Трик за „зголемување“ на градите – сè потребно имате дома


Веќе е јасно дека за ефектот на поголеми гради не се нужно потребни операции и вградување на силикони. Сите девојки и жени кои сакаат да оддадат впечаток на поголеми гради, доволно е да направат неколку „мејк-ап“ чекори.

Блогерката Натали Бушер со своето „туторијал“ видео порачува: „Создадете илузија за поголеми гради со неколку шминкерски потези“. Еве ја постапката.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!