Музика

Даваат поинаков печат на песната: Тино во тандем со одличен „кавер“ на „1.000 причини за крај“ од Нокаут


Момците од 2Ве велат дека „1000 причини за крај” е една од нивните омилени песни од Нокаут, па нудат и нивна верзија на хитот, со нивни аранжман, снимена во соработка со KM Entertainment.

Љупче Стојановски (Вокал, Гитара) и веќе нам и вам познатиот Тино Стојановски (Гитара, Вокал) се тандемот кој ја прави оваа одлична „кавер“ верзија.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!