Ај не заебавај

Да пука „шемата“: Овие фураат мода од пеколот


Границата помеѓу атрактивноста и бизарноста е толку тенка што речиси и е целосно избледена, кога станува збор за модата и модните стилови. Еден куп докази од секојдневнието за оваа вистина на фотографиите подолу.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!