Актуелно

Да му помогнеме на Абил


08-01abil

Сметка: 200003116276118
Примач: 2900886 Абил Незовски
Банка на примач: Стопанска Банка А.Д. – Скопје
… или преку лице на примач овластено од фамилијата
Курто Суловски – 071/503-210
Семејството на Абил ќе ви биде благодарно за секаков вид на помош која ќе му се пружи.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!