Видео

„Бесен газ, крвав нос“: Фатална брзинска трка на снежни услови во Сибир


Два луксузни автомобили се впуштија во трка откако се вклучи зеленото светло на семафорот, од кои Аудито се впушти во агресивен напад. Набрзо потоа Ренџ Роверот нападна со 165 км/час. Еве како заврши оваа бесна и опасна лудорија.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!