Ај не заебавај

Авторот за в затвор: Ужас во учебникот за шесто одделение по природни науки


На што ги учат децата, бе?! Сериозно. Какво е ова прашање?

Ако некого го интересира кој/што/како за учебникот (а треба да го интересира, посебно ако има дете кое ќе учи од оваа книга) – еве ги и техничките информации.

 Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!