Музика

„Арт и факти“ – ново од мајсторот на римите Тонио Сан и „бит“ експертот Гоце САФ


Чесно, достојно и буртално отворено и конкретно – за реалноста, актуелната батал ситуација во која сме заглибани и за сите останати полтрони на системот. Задолжително рап четиво.


Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top