Ај не заебавај

Англичаните лумпуваат „до даска“: После бурни и жестоки ноќни журки


Има една неформална народна која често ја споменуваме со пријателите – „Сè што вреди да се тера, вреди да се претера“. Е тоа Англичаните буквално го сфаќаат, посебно кога станува збор за пиењето и журкањето. Доказите во фотогалеријата.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!