Славни

Агонијата продолжува: Ќерката на Витни Хјустон е убиена, а главниот осомничен е..


Ник Гордон, поранешниот вереник на покојната Боби Кристина е осомничен дека ја претепал својата девојка. Полицијата и понатаму ја испитува неговата замешаност во смртта на ќерката од Витни Хјустон.

Во јануари 2015, Боби кристина, ќерка на Витни Хјустон, падна во кома откако беше пронајдена во несвесна состојба во кадата. Несреќната Боби никогаш не се пробуди и почина во јули 2015, а околностите се уште не се разрешени.

Кога била пронајдена во својата куќа, на себе имала многу модрици, а главен осомничен беше Ник Гордон, тогашниот верник на Боби Кристина.

Неколку дена после смррта на Боби Кристина, полицијата нејзиниот случај го карактеризира како убиство, а главен осомничен е Ник Гордон.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top