Вебкафе

10 реклами кои цензурата ги забрани да се емитуваат на телевизија


Од експлицитни сексуални сцени, преку расизам до сексизам – тие се причините поради кои овие реклами се забранети за на телевизија.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!