Екстра

0

Виц: На курс

Ја прашал мажот жената која се прибира доцна ноќеска: -Жено каде беше до сега?! -На курс! -А тоа С за…

0

Виц: Кој бил Мојсеј?

Малиот Трпе на час го прашува наставничката: – Трпе, ајде кажи ни кој бил Мојсеј. – Мојсеј, наставничке, бил вонбрачно…

0

Видео: Секси кражба во бикини!

Калифорниската полиција апелираше за помош од граѓание со цел да се пронајде жената во бикини која е обвинета за најмалку…